avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare

Buna ziua,m a puteti ajuta cu un raspuns,fata mea are o masina la care ITP ul a expiarat si nu a nai miscat masina de jum.de an.Astazi am gasit in parbrizul masini o somatie de la politia locala Bv.ca in zece zile ii ridica masina daca nu o muta.Poate politia locala sa faca asa ceva?
Precizez ca unde este parcata masina este concesionat de la primarie pe un an de zile.
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
rabbit78, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:49, 6 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți înmatricularea suspendată din cauza expirării ITP
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie politia locala Pastorica Pastorica De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista ... (vezi toată discuția)
Parcarea la bloc!!! gutza19 gutza19 buna ziua,ma confrunt cu o problema de cativa ani.o vecina sustine ca este parcarea ei si de fiecare data cand cineva pune masina acolo tipa si injura.acuma ... (vezi toată discuția)
Ridicare masini abandonate forevertoday forevertoday Buna ziua, Astazi m-am trezit cu o somatie lipita pe geamul uneia dintre masinile mele care este parcata in parcarea blocului. In somatie (face referire la HG ... (vezi toată discuția)