avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Somatie politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Somatie politia locala

De la politia locala am gasit o somatie pe parbrizul masinii ca in termen de 10 zile sa eliberez locul de parcare(e platit la primarie) pe motiv ca exista indicii ca nu a mai circulat de o perioada indelungata de timp, refuzul de conformare atrage amenda de la 1000 la 2000 lei conform Legii nr421/2002 si apoi ridicarea masinii.
Precizez: nu e masina abandonata, folosita f rar in acest an, am locul de parcare platit pt 2023, ITP a expirat in iulie 2023(au zis ca au verificat si ei)
Doar pt ca nu a fost spalata de praf si cu ITP expirat e motiv sa primesc ordin de eliberare a domeniului public? Este legal?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
Pastorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:23, 26 Septembrie 2023
Daca in regulamentul local, aprobat prin HCL, legat de conditiile de atribuire a locurilor de parcare sunt trecute astfel de lucruri, gen ITP valabil, va trebui sa eliberati locul. Studiati ce scrie in acel regulament, teoretic documentul respectiv il gasiti pe site-ul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care se ridica o masina de catre politia comunitara c27ccn c27ccn sunt proprietara unei masini, pentru care am impozitul platit pe anul 2013, mai mult decat atat, am autorizatie pentru un loc de parcare la adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii ... Ciupetica Ciupetica Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii pentru prelungirea contractului de concesiune a unui loc de parcare pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)