avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credite

Buna ziua.
Va rog am nevoie de un sfat in urmatoarea problema : sotul meu a avut in urma cu aprox 7 ani un împrumut pe care nu la putut achita in timp, drept urmare i sa pus poprire pe salariu ..a reușit să il achite anul trecut , are si dovada . Problema este ca acum apare in biroul de credite si nu poate sa faca nimic pana nu este sters. Intrebare, este posibil sa fie sters din baza de date si cum ?
Cel mai recent răspuns: alexasmy , utilizator 07:40, 25 Iulie 2022
Da ...Normal trebuia sa fie sters automat dar se poate adresa prin cerere scrisa
ADRESA :
Societatea Biroul de Credit S:A
Strada Sfanta Vineri ,nr. 29
Sector 3 Bucuresti
RO 16140132

Procedura de stergere din Biroul de Credit este simpla si gratuita: faceti o cerere de stergere a datelor direct la banca sau IFN-ul care v-a raportat sau prin intermediul aplicatiei de pe site-ul Birouldecredit.ro.

Daca banca sau IFN-ul va refuza stergerea, adresati-va la la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), pe site-ul oficial al institutiei: www.dataprotection.ro.

Iar daca si de la ANSPDCP primiti raspuns negativ, atunci trebuie sa adresati o plangere la Protectia Consumatorilor, pe care o puteti face simplu, online, pe site-ul ANPC.ro.

Procedurile de stergere din Biroul de Credit sunt simple si nu va costa nimic.

Va multumesc din suflet. Zi frumoasa

DenisRif a scris:

ADRESA :
Societatea Biroul de Credit S:A
Strada Sfanta Vineri ,nr. 29
Sector 3 Bucuresti
RO 16140132

Procedura de stergere din Biroul de Credit este simpla si gratuita: faceti o cerere de stergere a datelor direct la banca sau IFN-ul care v-a raportat sau prin intermediul aplicatiei de pe site-ul Birouldecredit.ro.

Daca banca sau IFN-ul va refuza stergerea, adresati-va la la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), pe site-ul oficial al institutiei: www.dataprotection.ro.

Iar daca si de la ANSPDCP primiti raspuns negativ, atunci trebuie sa adresati o plangere la Protectia Consumatorilor, pe care o puteti face simplu, online, pe site-ul ANPC.ro.

Procedurile de stergere din Biroul de Credit sunt simple si nu va costa nimic.

CU MULTA PLACERE SI BAFTA !!
buna, ati reusit ? a mers printr-o cerere?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa scap de inscrierea la biroul de credite ? DomnulGeo DomnulGeo Buna ziua, Acum un an am girat ca fidejusor pentru un credit luat de firma sotiei. Firma a avut ceva probleme iar creditul a ajuns sa fie executat. Prin ... (vezi toată discuția)
Credit bancă Maria. X Maria. X Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)