avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luarea în spațiu a unui cetățean moldovean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luarea în spațiu a unui cetățean moldovean

Sint din Republica Moldova am cetățenie romana de ce acte am nevoie pentru ca să ma ea cineva în spațiu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 6 Octombrie 2019
Vedeti raspunsul primit aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns daca se ... auradany auradany buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns daca se poate.Sunt propietara si as dori sa iau in spatiu pe cineva din Republica Moldova.Persoana in ... (vezi toată discuția)
Telemunca din strainatate cristicris cristicris telemunca din strainatate Buna ziua, As dori sa lucrez din strainate, momentan lucrez din Romania, dar as dori sa lucrez o perioada 4 luni din Republica ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana spaniola Florentina Iulian Florentina Iulian Copiii nascuti in spania pot avea cetatenie dubla? (vezi toată discuția)