avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns daca se ...

buna ziua, am o intrebare la care as dori un raspuns daca se poate.Sunt propietara si as dori sa iau in spatiu pe cineva din Republica Moldova.Persoana in cauza are pasaport romanesc si cetatenie romana..Ce acte trebuie sa depuna persoana din Republica Moldova si ce acte trebuie sa depun eu ca propietar in momentul in care facem programarea pt. eliberarea buletinului de identitate a persoanei din Republica moldova? Va multumesc frumos pt sprijinul oferit si pt raspuns.Va doresc sa aveti o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:24, 11 Aprilie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu cetatean moldovean danikaxxfdyusb danikaxxfdyusb buna seara, am o nelamurire referitor la \\"luatul in spatiu\\" #-o problema e in felul urmator: eu sunt cetatean din R.Moldova dar am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc pentru cetatean din republica moldova cornelius1987 cornelius1987 buna va deranjez si eu cu o intrebare...prietena mea e din republica moldova a obtinut cetatenia romana si acum trebuie sa depuna juramantul.....dupa ce depune ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa-mi fac buletin si pasaport roman? marisangela70 marisangela70 Buna ziua am si eu o intrebare? 4 ani si jumate am fost casatorita cu roman si eu is moldoveanca din capitala si ne-am divortat eu pot sa-m fac acte ... (vezi toată discuția)