avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua. Am achiziționat o garsoniera acum un an ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua. Am achiziționat o garsoniera acum un an jumate

Penultimul proprietar primește plicuri frecvent la garsoniera mea ca va fii executat silit fiindcă are datorii la banca. Ce pot face? Menționez ca eu am cumpărat garsoniera de la at proprietar (ultimul) iar acesta nu mi-a menționat niciodată aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Nedu Lorena Fenixia , utilizator 20:02, 7 Octombrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va afectează cu absolut nimic,este o bătălie cu morile de vânt sa încercați să comunicati cu ce-i care trimit notificarile.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce vreți să faceți? Nu sunt datoriile dvs.
Sper din suflet sa nu ma afecteze

Adrian Dimitriu a scris:

Ce vreți să faceți? Nu sunt datoriile dvs.

Aveți contract autentic, aveți intabulare, sunteți cumpărător de bună credință? N-aveți probleme!
Am totul absolut legal toate actele în regula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit un telefon de la un reprezentant al unei ... MS00 MS00 Buna ziua, Am primit un telefon de la un reprezentant al unei companii din Romania, in care m-a intrebat daca sunt dispus sa particip la un sondaj cu ... (vezi toată discuția)
Probleme atomol atomol In 1999 am cumparat un teren cu act de vanzare -cumparare carte funciara nr.cadastru intabulare deci toate actele in regula ,vinzatorul fiind mostenitor al ... (vezi toată discuția)
Intabularea cumparatorului gxgi777 gxgi777 Buna ziua! Anul trecut am vandut o casa de la tara unui apropiat, atat eu cat si cumparatorul fiind de buna credinta. Cumparatorul doreste acum sa-ti ... (vezi toată discuția)