avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am primit un telefon de la un reprezentant ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am primit un telefon de la un reprezentant al unei ...

Buna ziua,

Am primit un telefon de la un reprezentant al unei companii din Romania, in care m-a intrebat daca sunt dispus sa particip la un sondaj cu privire la sectorul 4 din Bucuresti. Dansul a spus ca numarul de telefon a fost format aleator de catre sistemul companiei insa probabilitatea ca un sistem sa formeze un numar mobil aleator din Romania iar persoana care raspunde chiar sa locuiasca in sectorul 4 este destul de mica. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pe care le pot face pentru a afla cum a ajuns persoana /compania in posesia numarului personal de telefon precum si a zonei in care locuiesc si pentru a verifica daca au fost indeplinite normele GDPR.

Cu respect
Cred ca va faceti probleme prea mari referitor la situatiav respectiva.Mama mea este pensionară și primește frecvent astfel de telefoane cu invitații la evenimente,sondaje etc.Exista baze de date care circula de la o firma la alta mai ales in cadrul firmelor care.vand diverse produse telefonic/onlineetc.Exista o piata neagra,agenti de vanzari care atunci cand se angajeaza vin cu.baza de date etc.Nu aveti ce sa faceti,este o batalie cu morile de vant și o pierdere de timp.Ganditi-va ca nu exista posibilitatea verificării cazurilor de abuz în familie,nu exista suficienți polițiști pe străzi,plângerile penale zac cu anii în sertare ...

MS00 a scris:

Buna ziua,

Am primit un telefon de la un reprezentant al unei companii din Romania, in care m-a intrebat daca sunt dispus sa particip la un sondaj cu privire la sectorul 4 din Bucuresti. Dansul a spus ca numarul de telefon a fost format aleator de catre sistemul companiei insa probabilitatea ca un sistem sa formeze un numar mobil aleator din Romania iar persoana care raspunde chiar sa locuiasca in sectorul 4 este destul de mica. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pe care le pot face pentru a afla cum a ajuns persoana /compania in posesia numarului personal de telefon precum si a zonei in care locuiesc si pentru a verifica daca au fost indeplinite normele GDPR.

Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sms-uri jignitoare romanik romanik Fiica mea primeste de 2 zile, zeci de SMS-uri porcoase, scuzati-mi termenul, dar nu-mi pot imagina ce minte bolnava pot avea unii. Nu avem nicio banuiala,mai ... (vezi toată discuția)
Legea 333/2003 juridic dana juridic dana Buna, am studiat Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar am nevoie de cateva sfaturi practice. 1. ... (vezi toată discuția)