avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA

Buna seara! Luna trecută dată de 13 mi-am deschis pfa. Încă nu am dat declaratia unica. Eu vreau sa radiez firma deoarece voi pleca in străinătate . Ce fac? Mai dau declaratia unica? Ce acte necesare sunt pentru radiere? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:11, 6 Octombrie 2019
Trebuie depusa DU pentru infiintare. Dupa radiere depuneti alta DU. In 2020 veti depune din nou DU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa deschis in 2018 pentru care nu am mai depus declaratii anuale Bwjy Bwjy Buna ziua! Am un PFA deschis in 2018. A fost deschis si dupa lasat in voia sortii. Nu am nici un venit pe el. Intre timp am uitat de firma si nu am declarat ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Obligatii anaf si cass persoana fara venituri silviamar silviamar Buna ziua, am urmatoarea situatie. Incepand cu august 2018, din motive personale nu mai sunt angajata, iar in 2018 am inchis si PFA-ul pe care il aveam din ... (vezi toată discuția)