avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Lucrez in sistemul bugetar.Sotia nu a lucrat pentru a beneficia de drepturi bănești după nașterea copilului si am solicitat eu stimulentul de inserție fără am mai întrerupe activitatea. As vrea sa aflu dacă după 4-5-6 luni (in care am primit stimulentul )pot sa solicit concediul creștere copil si sa mă întorc la serviciu in termenul legal de până în 2 ani pentru a putea cere apoi din nou stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 7 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa solicitati din nou concediul creștere copil si sa va întoarceti la serviciu in termenul legal de până în 2 ani pentru a putea cere apoi din nou stimulentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca pot beneficia de stimulentul de insertie : copilul face 2 ani pe 03.06.17, iar eu vreau sa incep activitatea cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Iuliana Cristina P Iuliana Cristina P Intrebarea mea este:Dacă am născut de 3 luni iar eu nu lucrez dar soțul are pfa și nu a vrut să își întrerupă activitatea pentru a lua ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)