avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot sa imi fac PFA/PFI daca sunt administrator la un ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot sa imi fac PFA/PFI daca sunt administrator la un SRL inactiv fical?

Buna ziua,
Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar nu am achitat amenzile. Firma a fost declarata inactiv fiscal la inceputul lui 2018. Inca nu am demarat procedurile de insorventa. As dori sa imi fac un PFA/PFI pentru a intermedia distribuitia in asigurari, pot sa o fac pana nu scapt de SRL? In cazierul fiscal imi apare o ruprica cum ca acesta firma este inactiv fiscal, atat. Ma impiedica aceasta specificatie din cazierul fiscal sa imi fac PFA/PFI?
Cel mai recent răspuns: elemaria , utilizator 19:23, 5 Iulie 2020
In situatia prezentata nu puteti sa va faceti PFA/PFI. Achitati si amenzile pentru a putea ei sa umble la cazier.
Bună ziua am avut un srl declarat inactiv în 2014 iar acum am primit de la fisc o înștiințare cu privire la răspunderea solidara existând datorii la buget în val de 9000 lei cum pot renunță la aceasta societate nedorind activarea ei multumesc

ciocoiubianca23 a scris:

Buna ziua,
Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar nu am achitat amenzile. Firma a fost declarata inactiv fiscal la inceputul lui 2018. Inca nu am demarat procedurile de insorventa. As dori sa imi fac un PFA/PFI pentru a intermedia distribuitia in asigurari, pot sa o fac pana nu scapt de SRL? In cazierul fiscal imi apare o ruprica cum ca acesta firma este inactiv fiscal, atat. Ma impiedica aceasta specificatie din cazierul fiscal sa imi fac PFA/PFI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să îmi fac pfi dacă am srl cu amenzi? ciocoiubianca23 ciocoiubianca23 Buna ziua, Am un SRL care nu a avut activitate si care a stras amenzi si penalitati datorita nedepunerii actelor. Am depus actele din urma si sunt la zi, dar ... (vezi toată discuția)
Se poate să înființez un pfa, deși la anaf figurez pe cazierul ... ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Se poate să înființez un PFA, deși la ANAF figurez pe cazierul fiscal cu un srl declarat inactiv din decembrie 2018? Menționez că funcționez pe ... (vezi toată discuția)
Probleme firma inactiva - nedepunere declaratii Alina1104 Alina1104 Am infiintat un SRL in apr.2012 . In mai 2012 , s-a depus declaratia 010 la ANAF. SRL nu este platitor de tva . nu am prestat nici o activitate in acest timp ... (vezi toată discuția)