avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiuni

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Am de facut succesiunea dupa bunicii si tatăl fiului meu , un imobil cu teren.
Dupa bunicul fiului meu ,decedat in august 2015, in USA ; dupa tatăl fiului meu , decedat in noiembrie 2015 in Bucuresti si dupa bunica fiului meu decedata in februarie 2019 in Calarasi.
Nu am fost căsătorită cu tatăl.
Este singurul mostenitor.
Nu a avut frați surori .
La notar îmi cere un certificat de cutumă al bunicului decedat in strainatate.
Avocatul spune ca nu am cu cine sa ma judec , nepotul fiind singurul mostenitor si deci nu poate deschide actiune in instanta. Ma trimite la alt notar care poate nu îmi cere un certificat de cutumă.
Cum rezolv succesiunile?
Multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Succesiune soacra geanus geanus Buna ziua. Va rog să mă lămuriți în următoarea situație: socrii mei au cumpărat o casă în 2006. Apoi au divorțat. Nu au făcut partaj. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters362803 ContSters362803 Dorim sa dezbatem mostenirea dupa decesul tatalui nostru. Actele de propietate ale celor doua corpuri de casa sunt: Corp A Certificat de Mostenitor (anul ... (vezi toată discuția)