avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare grad

Buna ziua! Pentru promovarea in grad profesional se poate lua in calcul si vechimea in specialitatea studiilor dobandita inainte de angajare in institutia publica? Mai concret, sunt angajata de 2 ani si jumatate intr-o institutie publica ,am promovat de la debutant pe grad profesional asistent. Inainte de a ma angaja in aceasta institutie am dobandit 5 ani de vechime in specialitatea studiilor. Pot promova direct in gradul profesional superior luand in calcul vechimea dinainte de a ma angaja in institutie? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
madara81, utilizator

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)