avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revizuire pedeapsa cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revizuire pedeapsa cu suspendare

pot sa cer revizuirea pedepsei cu suspendare? sunt aspecte noi ce nu au fost cunoscute in momentul condamnarii...sau numai pedepsele cu executare se revizuiesc?
Cel mai recent răspuns: palfabian , utilizator 19:16, 7 Octombrie 2019
Puteti solicita.
daca am o pedeapsa de 3 ani ...rezultatul contopirii a 5 pedepse...2 ani,9 luni,2 ani,1 an,2 ani...sa solicit revizuirea tuturor pedepselor sau numai revizuirea pedepsei rezultante?
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire palfabian palfabian buna ziua daca am o pedeapsa rezultanta a 5 pedepse contopite (1 an,9 luni,2 ani.2 ani.1 an 6 luni) pedeapsa rezultanta fiind de 3 ani cu suspendare pot sa ... (vezi toată discuția)
Contopire popescu-sorin popescu-sorin Am doua condamnari definitive cu suspendare sub supraveghere ,una de 3 ani si una de 5 ani .Amandoua pentru abuz in serviciu.As dori sa stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul la contestatie la executare ? stef56 stef56 1. am suportat 2 condamnari in romania de 1.5 ani si respectiv 4 ani care prin contopire s-au transformat in 4 ani cu executare 2. nici nu am avut timp sa ... (vezi toată discuția)