avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer economist pe post de economist financiar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer economist pe post de economist financiar contabil

Poate un inginer economist să ocupe o funcție de economist financiar contabil?
Cel mai recent răspuns: Alixander , utilizator 19:29, 7 Octombrie 2019
Există funcția de inginer economist? De la ce facultate e diploma ?
Funcția e de economist in compartimentul financiar-contabil, diploma e de inginer economist
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista functia respectiva .

Clasificarea ocupatiilor din Romania
263109 - Inginer economist

Ce relevanta are de unde este diploma ???

In speta, poate ocupa o astfel de functie.
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt de aceeași părere cu d-voastră, dar am avut o discuție in contradictoriu pe această speță cu o colegă. Aceasta afirmă că un absolvent cu diploma de inginer economist nu ar putea ocupa o funcție de economist. Oricum, vă mulțumesc pentru răspuns.

Cornel Vasile a scris:

Exista functia respectiva .

Clasificarea ocupatiilor din Romania
263109 - Inginer economist

Ce relevanta are de unde este diploma ???

In speta, poate ocupa o astfel de functie.

Alixander, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Pot incadra un inginer pe post de economist? LUCIARANEA LUCIARANEA Un absolvent al Universitatii Bioterra Bucuresti din anul 2003, Facultatea de management agroturistic, cu diploma de inginer, titlul de inginer diplomat, in ... (vezi toată discuția)
Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)