avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot incadra un inginer pe post de economist?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot incadra un inginer pe post de economist?

Un absolvent al Universitatii Bioterra Bucuresti din anul 2003, Facultatea de management agroturistic, cu diploma de inginer, titlul de inginer diplomat, in profilul inginerie economica, specializarea inginerie si management agroturistic cu durata studiilor de 5 ani , poate fi incadrat pe un post de economist in domeniul financiar -contabil?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 11:13, 24 Iulie 2009
Răspunsul este categoric da!

Viaţa de zi cu zi ne-a arătat că se poate, şi încă la cel mai înalt nivel. Avem un ministru de finanţe inginer, de ce nu am avea şi ingineri pe post de economişti?

:dance3:
Poate fi angajat ca economist, nu este nici o problema.
Dupa cu spune si colegul meu "themis" s-a vazut si la case mai mari.
Cred că realizaţi sensul şi importanţa acelui emoticon în economia răspunsului :)


:bow:
:offtopic:
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea speta: fratele meu a absolvit universitatea ... Oana1812 Oana1812 Va supun atentiei urmatoarea speta: Fratele meu a absolvit Universitatea de Stiinte Agronimice si Medicina Veterinara, -absolvent al Facultatii de Inginerie ... (vezi toată discuția)