avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract de cesiune exclusiva de drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract de cesiune exclusiva de drepturi de autor

Bună seara, urmează să semnez un contract de drepturi de autor dar nu știu nimic despre astfel de contract. Ce mai exact presupune acesta?
O seară bună!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 8 Octombrie 2019
Cititi articolele de mai jos
www.avocatnet.ro/articol_650...

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract drept de autor adrian85 adrian85 Buna seara, am semnat si eu un contract de drept de autor cu o firma, intrebarea mea este, trebuie sa fiu persoana fizica autorizata pentru a fi valabil, care ... (vezi toată discuția)
Cesiune exclusivã a drepturilor de autor - duratã ºi condiþii Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In momentul in care se cesioneaza exclusiv drepturile de autor si drepturile conexe lor pt o opera, pentru reproducere si difuzare, autorul mai ... (vezi toată discuția)
Impozite pe locuinte (inchiriate si neinchiriate) urgent DanBe DanBe Buna, in primu rand scuzati ca am un pic de accent, sper ca ma intelegeti. Avem cate va Apartamente care vrem sa le inchiriem. Si acuma vreau sa stiu care ... (vezi toată discuția)