avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vanzare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vanzare apartament ipotecat

Am solicitat acordul bancii (BT) pentru instrainarea unui imobil ipotecat, banca isi da acordul DOAR daca se ramburseaza integral creditul (cca 85.000 euro) = IMPOSIBIL. Pentru apartament avem un cumparator ce ofere 40.000 euro iar pentru diferenta am solicitat bancii, in mai multe randuri, o re-esalonare. Dar surpriza NU SE POATE! Chiar asa? De ce in alte cazuri a fost posibil si aici nu? Am incercat prin instanta, am fost la banca , am trimis solicitari in centrala si NIMIC! Oare disparutilor pe ce le mai instituie popriri??

Alte discuții în legătură

Executare contract de imprumut cu persoana juridica MateiAntonela MateiAntonela As dori sa stiu cum si in ce conditii se poate executa un contract de imprumut intre administratorul unei societati si societatea in cauza care a imprumutat de ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un apartament ipotecat? stefan_73 stefan_73 Buna Seara. Sunt in divort cu sotia mea ,aceasta are un credit de consum de 40.000 euro obtinut in timpul casatoriei,credit obtinut prin ipotecarea unui ... (vezi toată discuția)
Executarea unui credit tusu tusu Buna ziua, este foarte posibil sa fiu nevoit sa returnez niste bani unei companii. nu am proprietati si nici venituri. in schimb, in urma cu cativa ani, am ... (vezi toată discuția)