Buna seara. Am si eu o mare nelămurire in ceea ce priveste returnarea produselor second-hand. Am peste 4 ani de cand dețin o mică afacere de acest gen, mai exactMagazine de haine si încălțăminte second-hand. Tin sa precizez ca nu vand gunoaie, ci haine purtabile, Chiar foarte ok, comandate cu acte in regula de la depozite. Si totusi....mi-a fost dat sa ma trezesc cu persoane care pur si simplu s-au întors în magazin pt a returna produsul, dar nu neapărat în aceeași zi. Sau chiar imediat, după ce au primit bonul fiscal, pe motivul ca nu le vine...nu le mai place sau ca s-au razgandit sau cumparat ceva nou Am întrebarea, daca produsul este in regula fara defecte, am obligația să restitui banii? Si daca da, care e legea ce le permite celor ce cumpara produse la mana a doua sa se joace de-a shoppingul. Pt ca sincer, ori au înțeles ei gresit returul produselor, ori...imi închid afacerea fiindca m-am săturat să îmi tot vina inapoi...si sa imi bată cu pumnul in masa ca imi pun protecția consumatorului pe cap. Am cabina de proba. Am afis ca marfa vândută nu se schimba si nu se primeste inapoi. M-as bucura enorm sa ma puteti ajuta. Multumesc mult!!!
Se pot returna produse către un magazin fizic doar în cazul reclamațiilor. Legal. Există însă firme care acceptă retururi și din alte motive, ca o facilitate suplimentară. Returul pe motiv de răzgândire e reglementat doar la comerțul electronic.
Returnare produse
Monica06
Buna ziua! Lucrez la un magazin de haine second hand si as dori sa stiu in ce conditii sunt obligata sa primesc produse returnate si in ce termen conform ... (vezi toată discuția)