Buna dimineața
Am contract de munca pe perioada nedeterminata,dar sunt in continuare in perioada de proba de 90 de zile pot sa plec printr-o simpla notificare sau trebuie sa dau preaviz?
Mulțumesc
Subsemnata/ul ........................................... avand domiciliul in ___________ nr. _______, CNP.............................., avand functia de ....... in cadul S.C. .................., cu sediul in .........., formulez prezenta
NOTIFICARE
de incetare a contractului individual de munca in temeiul art. 31 alin. (1) alin. (3), inregistrat in registrul general de evidenta a salariatilor cu nr. .. din data de .. , incepand cu data de ......
Prezenta notificare poate fi contestata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii la Tribunalul ..........
Data ................
Codul Muncii
Art. 31
....
(3) Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta exclusiv printr-o notificare scrisă, fără preaviz, la iniţiativa oricăreia dintre părţi, fără a fi necesară motivarea acesteia.
...
Codul muncii
Ivanalexandru90
Sunt angajat la o firma de vreo luna, am un contract pe o perioada nedeterminata, si perioadă de proba de 90 de zile, am zis ca imi dau demisia si directorul ... (vezi toată discuția)