avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificatul de naștere greșit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificatul de naștere greșit

Bună ziua.numele părinților mamei a fost trecut greșit în certificatul de naștere a ei. in loc de SANDULACHE A fost trecut SANDULACHI.ACUM ARE probleme la dezbaterea succesiuni.ce trebuie făcut.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 20:22, 8 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
apelați la un notar, ei au o procedură cu privire la notorietatea numelui și un martor poate declara în fata notarului despre numele cu care bunicii erau cunoscuti.
apoi, cu acea declaratie mergeti la Primarie si solicitati rectificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume de familie gresit, probleme la dezbaterea succesiunii mihaelush mihaelush tatal meu are varsta de 65 ani si nu a stiut pana astazi ca parintii lui aveau numele de famile PANDELEA si nu PANDELE asa cum e trecut in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Nu se acorda pensia dupa deces pe motiv ca numele bunicului este scris gresit in doua certificate iMozzie iMozzie Mamei mele nu i s-a acordat pensia dupa decesul bunicului pe motiv ca in certificatul lui de deces, de nastere si buletin este trecut Nicolai, iar in ... (vezi toată discuția)
A sau i in nume? peugen68 peugen68 A sau I in numele de familie? Buna ziua, numele meu este PIRVULESCU iar al tatalui meu este PARVULESCU. Tatal nascut in 1939 iar eu in 1968. Asta a fost ... (vezi toată discuția)