avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vanzare teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

vanzare teren

Sunt un cetatean UE (nascut in RO, stabilit de mult timp in HU). Detin un teren in RO pe care as dori sa-l vand la o firma din RO. In ce conditii as putea sa fac aceasta vanzare? E nevoie de un contract de vanzare-cumparare mai special? Firma ar putea sa-mi vireze banii in contul meu din HU? Firma va trebui sa retina un anumit impozit din pretul de vanzare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tamasangelica , utilizator 16:01, 8 Octombrie 2019
Buna ziua, vamzarea se poate face numai prin contract autentificat notarial. Este necesara prezenta dvs la semnarea contractului sau a unui imputernicit/avocat.. Se va plati onorariul notarului si impozitul aferent vanzarii.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intabulat pe parinti Mariuz222 Mariuz222 Buna, parintii mei detin un teren, acesta este intabulat pe numele mamei, eu doresc sa-l vand, mai am un frate, as dori sa-l vand eu nu parintii, cum ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl Ioana-Camelia_Predescu Ioana-Camelia_Predescu Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca ma puteti ajuta. Situatia este urmatoarea: O persoana fizica cetatean spaniol decide sa vanda firma ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren boholt boholt As dori sa aflu daca doresc sa cumpar un teren intravilan, la tara, daca se plateste TVA la valoarea contractului de vanzare-cumparare. Pe de alta parte, daca ... (vezi toată discuția)