avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Durata anulare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Durata anulare permis de conducere

Bună ziua. Am avut o fapta de fuga de la locul accidentului. În februarie anul acesta am primit hotărârea judecătorească cu urmatoarele:
- 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare
- 2 ani supraveghere
- 120 ore munca în folosul conunitatii
- amenda 450 lei
- anularea permisului de conducere.
În februarie anul viitor se împlinește un an de la primirea hotărârii. Întrebarea mea este când as putea începe demersurile pentru școală de șoferi, și anume sa merg sa dau sala. Eu știu ca după un an pot, dar am vorbit cu un instructor auto și mi s-a spus ca s-ar putea sa trebuiască sa stau puțin mai mult, gen ca o penalizare. Îmi puteți spune dumneavoastră exact? Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Al3xqq, utilizator
Cel mai recent răspuns: Al3xqq , utilizator 22:01, 8 Octombrie 2019
Daca nu aveti pedeapsa complementara sa nu conduceti in termenul de supraveghere, dupa 1 an de la hotararea definitiva puteti sustine examenul. Nu trebuie sa faceti scoala de soferi.
Nu am avut drept de conducere pe perioada suspendării. Pedeapsa complementara unde ar trebui sa ma uit sa vad daca am? În hotărâre nu scrie nimic de pedeapsa complementara.
Daca nu scrie, nu aveti.
Perfect. Va mulțumesc pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am ... manu1995 manu1995 buna ziua daca se poate o intrebare am permisul suspendat .am facut munca in folosul comunitati si reintregrare in societate .din suspendare a trecut un an din ... (vezi toată discuția)