avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Impozit PFA al sotului este achitat de sotie ?
Discuție deschisă în Executare silită

Impozit PFA al sotului este achitat de sotie ?

Intr o familie sotul are un PFA si sotia este angajata cu carte de munca. Sotul nu a achitat impozitul datorat ANAF.,,,,,ANAF ul are drept sa puna poprire pe venitul sotiei din salariu pentru a si recupera banii? Astept raspuns ,,,multumesc mult !
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 07:43, 10 Octombrie 2019
astept raspuns va rog !!!!!!!!!! poate cineva cunoaaste raspunsul e f important !!!!!!! multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit bancar cu pfa si drepturi de autor Alin233 Alin233 Buna ziua, intrebarea mea suna cam asa: Am o datorie la banca care din motiv de neplata(am ramas fara loc de munca) a ajuns la o firma recuperatoare cu titlu ... (vezi toată discuția)
Datorii la anaf pentru pfa inainte de casatorie Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu sotul inainte de casatorie acumuleaza prin neplata contrib pt un pfa datorii de circa 8000lei la ANAF si nu le poate achita din lipsa de venituri.Dupa ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala sau s.r.l? konstantynus konstantynus Salutare tuturor...Suntem 2 colegi de serviciu,care tocmai am terminat somajul si vrem sa infiintam o intreprindere individuala pe domeniu ... (vezi toată discuția)