avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de proprie asupra sumelor datorate debitorului ...
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de proprie asupra sumelor datorate debitorului de catre terți.

Bună ziua. În urma unui contract de închiriere cu o alta societate am primit o scrisoare de la Anaf în care sunt înștiințat de datoriile firmei respective. Am fost și am discutat cu proprietarul firmei respective și acesta nu este de acord ca eu sa plătesc chiria ce o avem stipulata în contract către anaf și nu către el, aceasta afirmație însoțită de o mica amenințare cu privire la desfacerea contractului de închiriere între firma mea și a domnului respectiv. Sunt prins între ciocan și nicovala și caut un răspuns la aceasta problema.Va mulțumesc!
Aveți adresa de proprire primită de la ANAF in care vi se menționează ca orice plata datorata debitorului sa fie achitata către ei? Dacă așa suna înștiințarea, sunteți obligat sa plătiți către anaf. Sancțiunile pot fi promovarea unei acțiuni in validarea popririi împotriva dumneavoastră sau chiar obligarea dumneavoastră la plata sumei pe care ați eliberat o debitorului cu toate ca aveați Cunoștința de poprirea instituita. Dacă denunță contractul contestați acest aspect in instanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii bancare - creditorul nu are din ce isi recupera imprumutul gheorghelupu gheorghelupu Actuala mea concubina a facut un imprumut de nevoi personale in urma cu ceva ani,ramanand fara serviciu a intrat in imposiblitatea de asi onora datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Procent penalitati intarziere si modalitati de anulare/reducere serban_o serban_o Buna ziua, As dori sa stiu valoarea istorica (procentuala) a penalitatilor de intarziere aferente unui impozit din venituri din chirii, pentru intervalul ... (vezi toată discuția)