avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in proprietate teren

Buna ziua,
Am cumparat un teren intravilan in suprafata de 1500mp...in urma masuratorilor efectuate in vederea finalizarii documentelor de cadastru si intabulare ,s-au gasit 1615 mp,tot terenul este cumparat in totalitate .
Cum se poate trece acel surplus de teren,in proprietate..nu sunt probleme cu vecinii sau ceve de genul
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 02:40, 9 Octombrie 2019
O solutie care imi vine in minte ar fi o actiune in uzucapiune.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare teren AndreiMug AndreiMug Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren ca suprafata de 2700mp, si nu cunosc multe detalii legislative despre intabulare, puz, cadastre s.m.a.d. O sa ... (vezi toată discuția)
Rectificare limita cadastrala si suprafata teren cpypst cpypst Buna ziua, Pentru un teren intravilan pe care il am in proprietate, exista un surplus de teren intre lotul meu si cel al vecinului, care nu figureaza ca ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare, ce fac in cazul asta? tractor tractor Printr-o tranzactie intr-un proces de partaj am dobandit un teren de 1200 mp in titlu. Vreau sa fac cadastru la teren dar la masuratoare a iesit 1380 mp. ... (vezi toată discuția)