avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuire padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuire padure

Detin in proprietate un teren forestier si as dori sa stiu daca am voie sa-mi imprejumuiesc proprietatea cu un gard de lemn care nu necesita fundatie. La art. 17, alin 2, lit i) din Legea 46/2008 actualizata prevede ca proprietarii să-si delimiteze proprietatea forestieră iar la art. 20 alin. 9) Grănițuirea pădurii respectă principiile stabilite de Codul civil și nu se aplică în interiorul acesteia. Lotul meu este la extremitatea padurii si are o latura la o sosea de aspfalt. Am voie sa imprejmuiesc aceasta latura ? deci nu in interiorul padurii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Biscuite otravit , utilizator 15:28, 8 Octombrie 2019
Pentru gard va trebuie autorizatie.
Sa va adresati primariei pentru a intocmi documentatia in acest sens.
Din ce cunosc, puteti pune plasa provizorie si nu gard, fara autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren forestier amuri amuri Buna ziua! Detin in proprietate aprox. 2 ha de teren forestier si as dori sa stiu daca am voie sa-mi imprejumuiesc proprietatea cu un gard de lemn si sarma ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o casa mica la tara cu gradina mare spre padure, gradina fiind inconjurata de boschete si copaci, marea parte a gardului vechi fiind cazut. Nu ... (vezi toată discuția)
Granituire Dajani Dajani Salut, 1. Dupa iesirea din indiviziune (dispusa de instanta) a doua loturi de teren se poate face granituirea propietatii, chiar daca acest lucru nu a fost ... (vezi toată discuția)