avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Publicitate Online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Publicitate Online

Buna ziua,

As avea cateva intrebari legate de PFA. Sunt total nedumerit in aceasta situatie
si as dori un ajutor. Multumesc mult.

As dori sa imi infintez un PFA cu norma de venit neplatitoare de TVA.

Am un website si ofer spatiu publicitar pe acel website diferitelor firme contra cost.
Pe unde am intrebat nu am gasit un raspuns clar:

Cu ce coduri CAEN m-as putea incadra la norma de venit pentru publicitate online.

Link : [ link extern ]
Ce am gasit eu este :
104. Servicii de informatica (ar trebuie sa ma incadrez si la inchiriere?)
Aici m-as putea incadra cu codurile caen : 5821,5829,6201,6203,6209,6311,6312 din ce m-am mai documentat.

Dar cu ce m-as putea incadra la publicitatea online? Sau ar fii ok codurile de enumerate mai sus?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bogdanblue , utilizator 16:01, 3 Decembrie 2009
Buna ziua !
Daca va prezentati la ORC, sigur cei de acilo, va cor lamuri cel mai bine, avand in vedere ca sigur nu sunteti singurul care a deschis o firma sau PFA cu acest obiect de activitate .
Puteti cauta si aici :www.codcaen.sinard.net
Cu stima !
In primul rand multumesc pentru raspuns.

Am intrebat la ORC si m-au trimis la finante publice ca ei nu stiu exact. La finante au strambat din nas si nu am primi nici un raspuns clar (sa mai astept pana pe la sfarsitul lui decembrie cand se updateaza normele de venit pe 2010 ca atunci poate se rezolva problema asta - adevarul e ca nici ei nu prea stiau;

ca "poate" s-ar putea cu cod caen :

6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
6312 Activităţi ale portalurilor web

Imi poate confirma cineva asta?

Idea e sa nu ma trezesc ca trec pe sistem real din cauza ca nu m-am incadrat corect la codurile caen sau la control sa imi fie confiscate veniturile obtinute si sa platesc amenda.

Multumesc.
Mai ma poate ajuta cineva cu sfaturi?

Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea pe internet alex21m3 alex21m3 Salut, pentru publicarea pe internet (articole de blog si diverse informatii) exista o forma legala de persoana juridica? Ma intereseaza sa legalizez ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa - web design mastermindsro mastermindsro Buna seara! Doresc sa ma inregistrez ca PFA cu norma de venit. Domeniul meu de activitate este vanzarea de produse gata facute web design si servicii web ... (vezi toată discuția)