avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum pot scapa de hartuire si amenintari?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum pot scapa de hartuire si amenintari?

buna ziua!am si eu o intrebare Am cumparat de la firma la care am lucrat marfa cu facturi pe care le-am facut eu cu datele sefei mele de fata cu ea,ea nestiind sa le faca le-am scris eu.am achitat aceasta marfa avand si chitante apoi i-am mai dat acesteia bani pt mobilier si magazin.Acum vrand sa vand magazinul s-a trezit ca mai vrea bani si mereu ma ameninta ca ma da in judecata pt fals cu toate ca am facut facturile cu aprobarea ei si de fata cu ea.Mi-a amenintat telefonic copii si tot timpul ma suna sotul ei fiind politist sa ma ameninte ca va gasi el cum sa recupereze banii.Mentionez ca am semnatura ei pentru banii dati iar actele se afla doar la mine ea neavand nimic.Cum pot scapa de aceste amenintari pt ca o stiu in stare de mult rau.multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:49, 1 Decembrie 2009
Ca sa o linistiti puteti sa ii faceti o plangere la politie pentru amenintare!:D
Faptul ca ati scris acele facturi nu demonstreaza nici un fals! Doar nu ati semnat in locul ei?!Sau ati semnat?B-)
multumesc pt raspuns.nu am semnat in locul ei ,ea le-a semnat dar daca nu va recunoaste ?e in stare de orice.,oricum toate actele sunt la minesi acum astept sa vad ce are de gand sotul ei marele comisar de politie .
Si eu va sfatuiesc sa depuneti plangere pentru amnintare pentru ca sefa dvs. sa-si scoata din minte ideea ca dvs. ii sunteti datore. Mi mi se pare ca fapta aduce si a santaj . Depuneti plangere impotriva ei si a sotului , descrieti faprele asa cum s-au petrecut, aveti semnatura ei, ceea este in regula .Spuneti ca ea este posibil sa nu recunoasca, ce anume sa nu recunoasca? faptul ca a semnat? pai semnatura este usor de verificat . Eu va sfatuiesc sa o faceti cat mai urgent, fiindca asemenea indivizi trebuie opriti si pedepsiti. Mult succes.
Da, o plangere penala ar putea tempera spiritele.
Insa cred ca va trebui sa va angajati si avocat ca sa nu va treziti ca vor aparea cine stie ce probleme neasteptate.
E greu de spus daca chiar este vorba de infractiunea de amenintare sau de santaj...
De aceea, este recomandabil sa consultati un avocat mai inainte de a formula o plangere penala.
Dreptul de a depune plangere exista, dar sa nu deschideti Cutia Pandorei...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals de semnatura in acte de catre angajator Catalinaj Catalinaj Sotul a avut o problema la firma unde lucreaza,patronul nu a vrut sa le dea salariul (sotului si unui coleg) si i.a sechestrat in garajul personal(al ... (vezi toată discuția)
Facturi emise pe numele firmei mele fara ca eu sa le primesc vali2008 vali2008 Buna ziua, am si eu o problema de drept comercial cred.. si anume am un SRL si am colaborat cu o firma cumparind marfa cu factura si eliberind pe loc CEC-uri ... (vezi toată discuția)
Semnatura in fals mihaiW mihaiW Buna seara, am fost recrutat de o firma din Iasi pentru angajarea pe un post de programator pe o perioada de proba 30 zile si salar 8 mil. net. Desi am ... (vezi toată discuția)