avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer bancare USA-Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer bancare USA-Romania

Buna! Am pus la vanzare pe Olx.ro un laptop, iar un tip mai ciudat spameaza continuu contul de olx cu numarul lui de telefon ca sa discutam pe WhatsApp. Dupa ceva discutii, respectivul doreste sa imi trimita in avans, prin transfer bancar, suma laptopului + banii de transport pana in Statele Unite.
Intrebarea mea este urmatoarea: Daca respectivul a facut frauda bancara si imi trimite banii in contul meu bancar (IBAN) eu am vreo vina/pot ramane in paguba?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:00, 11 Octombrie 2019
Suna a "teapa", pe romaneste. Chiar vrea cineva din SUA sa cumpere laptop din Romania?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Ioan Petru Butariu, Contabil
Poate nu sunt banii lui, sunt bani de corcodel. Ajungeti "sageata" si veti avea probleme cu bancile multi ani dup-aia.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propunere de angajare dubioasa PETRA01 PETRA01 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie....Am aplicat pt un post de asistent (publicat pe Bestjobs) la o agentie imobiliara din strainatate. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Frauda / lucru de acasa Crystal987654321 Crystal987654321 Salut! Am gasit un anunt pe Best Jobs pentru o asa-zisa companie de turism din Polonia care m-a contactat in scurt timp. Asa zisul manager mi-a facut o oferta ... (vezi toată discuția)