avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc

Buna ziua. Ma aflu in divorț cu sotia si am o sentinta civila cu program de luat copilul de la sotia mea. Aceasta incalca de fiecare data aceasta hotarare. Ma interseaza si pe mine de un executor judecatoresc la un pret acceptabil
Cel mai recent răspuns: G Iulian , utilizator 23:12, 9 Octombrie 2019
Mergeti cu hotararea la mai multe cabinete de executor si faceti comparatii de pret , executarea se va face cu orice executor judecatoresc.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț amiabil la notar vs. divort amiabil în instanță lilianmarius lilianmarius Divorț amiabil la notar vs. Divort amiabil în instanță Bună ziua! Soția mea împreună cu care am un copil minor de 2 ani și 10 luni vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră ... Maxim20! Maxim20! Buna ziua! Sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră de 3 ani a rămas in grija mamei sale, la notar s a stabilit domiciliu sa fie la mama, iar eu sa o ... (vezi toată discuția)
Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa conventie la notar in acest sens nerespectata diana68 diana68 Buna ziua, as dori sa stiu daca in momentul in care voi primi acasa sentinta de la judecatorie pot merge la fostul sot acasa sa imi iau fetita sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)