avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cenzor la o as dr proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cenzor la o as dr proprietar

Studii economice -economist si lic.contabilitate 35 ani vechime pensionară ma pot angaja la o as de propr. În funcție de cenzor ? Cu contract de mandat sau cu C.I.M pe timp parțial resp
o oră ?Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 10 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Intentionati sa exercitati responsabilitatea de cenzor in imobilul unde domiciliati ?
Contractul de mandat se poate incheia de catre asociatia de proprietari numai in cazul cenzorului intern respectiv persoana domiciliaza in imobilul respectiv
Daca intentionati sa exercitati responsabilitatea de cenzor extern la o asociatie de proprietari alta decat cea de domiciliu obligatoriu trebuie sa fiti membru CECCAR
acest răspuns util
Nu mai scrieti eronat, nu trebuie sa fi membru CECCAR, unde scrie asa in lege?
Dna poate sa fie cenzor si inca calificat,,,studii conform legii - economice.
acest răspuns util
În cazul în care cenzorul/membrii comisiei de cenzori sunt persoane fizice, acestea trebuie să aibă cel puțin studii medii în domeniul economic sau studii în domeniul juridic.
(art.60 alin.1 din Legea 196/2018)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea fi cenzor pentru o asociatie de proprietari(bloc)? IoanaaR IoanaaR Buna ziua, Eu am diploma de economist, am experienta in contabilitate si mi s-a propus de catre o cunostinta sa fiu cenzor pentru blocul unde ea este ... (vezi toată discuția)
Proprietari membri/nemembri ai a.p. ; studii si calitate cenzor 109-nord 109-nord In situatia decesului proprietarului membru al A.P., mostenitorii (sotia sau copilul) pastreza calitatea de membru al A.P. sau trebuie sa faca cerere scrisa ? ... (vezi toată discuția)
Contabil si cenzor in asociatia de proprietari oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare. De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)