avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare activitate firma

Detin o firma care se ocupa cu vanzare de produse online, as dori sa adaug si prestarea de servicii, sub aceeasi firma? Este posibil acest lucru? Si daca da, ce ar trebui facut?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
laura.mocanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 20:21, 9 Octombrie 2019
Bună ziua,

Vedeți aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de ce cod caen am nevoie pentru vanzarea de servicii ... estera1 estera1 Buna ziua. De ce cod CAEN am nevoie pentru vanzarea de servicii medicale online? ( mai exact gimnastica medicala). Eu am firma pe cod CAEN 8690 dar am inteles ... (vezi toată discuția)
Inregistrare magazin online de produse cosmetice cu productie proprie yko yko buna ziua, va ro sa ma ajutati cu informatii referitoare la inregistrarea unei firme care sa permita urmatoarele actiuni: - vanzare online produse ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)