avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... LA MULTI ANI, DE 1 DECEMBRIE!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

LA MULTI ANI, DE 1 DECEMBRIE!

La multi ani tuturor forumistilor , cu ocazia zilei nationale! Sa va bucurati de aceasta zi . :)
Cel mai recent răspuns: justitiarul3 , utilizator 20:33, 1 Decembrie 2009
La multi ani romanilor din toate colturile lumii!La multi ani Romania!!!
La Multi Ani, Romania!!!
La Multi Ani, tuturor romanilor de pretutindeni! Intotdeauna sa va mandriti ca sunteti romani!
LA MULTI ANI!
La multi ani ,dragi romani! Si sa ne ajute Dumnezeu sa le trecem pe toate!
Buna dimineata!
La Multi Ani,Romania!
La Multi Ani tuturor romanilor de pretutindeni si tuturor celor cu suflet romanesc!
Sa ne bucuram de aceasta zi asa cum se cuvine!
La multi ani Romania.

Alte discuții în legătură

Straina tara-esti! ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN ......20 de ani au trecut si jalea din sufletul nostru nu se mai stinge parca... Gata eu am hotarat ! DEMISIONEZ ! din functia mea de CETATEAN - ... (vezi toată discuția)
Poezii despre românia, despre guverne trecãtoare și despre noi Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Treceţi, batalioane române, Carpaţii! Un cântec istoric ne-aduce aminte Că fraţii în veci vor fi fraţi, Un cântec de luptă, bătrân ca ... (vezi toată discuția)
Intra aici cu sufletul si esti mai acasa ca oriunde... justitiarul3 justitiarul3 Daca iubesti poezia, daca esti fascinat de frumusetea cuvantului... nu sta pe ganduri, scrie, scrie asa cum stii tu, incepe cu putin si mai ales nu-ti fie ... (vezi toată discuția)