avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sporul de vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sporul de vechime

Am iesit la pensie in anul 2009 cu stagiul complet de cotizare.Cum pot obtine recalcularea pensiei care sa includa si sporul de vechime acordat pana in anul 2009 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 10 Octombrie 2019
Prin depunerea unei adeverinte cu sporul acordat pentru perioada lucrata la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime - nevalorificat la recalcularea pensiei? ema.1 ema.1 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema:in vederea recalcularii drepturilor de pensii, parintele meu a solicitat unitatii in care a fost incadrat ( ... (vezi toată discuția)
Recalcularea punctului de pensie la gr 1 de munca pojoga pojoga Am iesit la pensie in anul 2000 si am avut 5 ani fara 3 zile de gr 1 de munca. In anul 2005 mi s-a facut o recalculare a pensiei ( atunci când s-a facut la ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente neluate in considerare la pensie salinam salinam Buna ziua, Va sciu in numele tatalui meu care in urma cu 11 ani a iesit la pensie dupa 30de ani vechime din care 28 au fost in gr.1.Total stagiu de cotizare au ... (vezi toată discuția)