avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

Buna ziua as dori sa stiu dupa cit timp se prescrie cazierul este curat
Cel mai recent răspuns: Stanescu Vasile , utilizator 15:46, 22 Martie 2021
Detaliati situatia de fapt.
Buna ziua
Situatia sta in felul urm cineva care sint in conflict pt partaj successoral dupa sotul meu a facut plingere la politie pt evaziune fiscala precum am inchiriat un imobil dupa sotul problema ca acel imobil era déjà inchiriat de sotul meu prin intermediul mamei care avea procura pt ca noi locuiam in Franta Paris problema este ca sotul meu a decedat la circa o luna de la inchiriere iar eu am venit in tara pt repartriere la circa o luna dupa inchiriere iar ei ma acuza pe mine de evaziune fiscala intr cit nu am platit la Anaf acele contributi care se platesc pt inchiriere pe scurt dosarul a ajuns in instanta am platit la Anaf dauna plus accesori, penalitati as vrea sa stiu daca se trece in cazier fapta adica inchisoare cu suspendare dupa cit timp se sterge ramine vierge curat iar daca se trece vama in afara daca o sa am probleme multumesc
Cabinet de Avocat ”Patrascuiar Razvan” a scris:

Se trec in cazier hotararile definitive de condamnare si se sterg dupa ce va reabilitati.
As vrea sa stiu daca e o condamnate de 6 sau 8 luni cu suspendare dupa cit timp se sterge si daca ma afecteaea pt plecat un Dim tara

Pandora12 a scris:

Buna ziua
Situatia sta in felul urm cineva care sint in conflict pt partaj successoral dupa sotul meu a facut plingere la politie pt evaziune fiscala precum am inchiriat un imobil dupa sotul problema ca acel imobil era déjà inchiriat de sotul meu prin intermediul mamei care avea procura pt ca noi locuiam in Franta Paris problema este ca sotul meu a decedat la circa o luna de la inchiriere iar eu am venit in tara pt repartriere la circa o luna dupa inchiriere iar ei ma acuza pe mine de evaziune fiscala intr cit nu am platit la Anaf acele contributi care se platesc pt inchiriere pe scurt dosarul a ajuns in instanta am platit la Anaf dauna plus accesori, penalitati as vrea sa stiu daca se trece in cazier fapta adica inchisoare cu suspendare dupa cit timp se sterge ramine vierge curat iar daca se trece vama in afara daca o sa am probleme multumesc

Buna ziua as putea cere plata unei amenzi contravaloarea inchisori cu suspendare sub supraveghere multumesc as vrea sa patesc

Pandora12 a scris:

As vrea sa stiu daca e o condamnate de 6 sau 8 luni cu suspendare dupa cit timp se sterge si daca ma afecteaea pt plecat un Dim tara

Pandora12 a scris:

Buna ziua

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse ... casandram casandram Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse legii de evaziune fiscala as dori sa stiu daca se modifica ceva si pt cei care au au fost ... (vezi toată discuția)
Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din ... silentstrike92 silentstrike92 Daca am 2 ani și 9 luni cu suspendare ..după cât timp am din nou cazierul curat ? Și după ce am cazierul curat pot să mă angajez la stat,de exemplu în ... (vezi toată discuția)