avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse ...

Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse legii de evaziune fiscala as dori sa stiu daca se modifica ceva si pt cei care au au fost judecati dupa legea veche as vrea sa stiu daca poate face recurs in anulare s au rejudecarea dupa noua lege reamintesc ca am o hotărîre definitiva pt evaziune fiscala m ai precis sotul meu a inchiriat un apartament iar el intre timp a decedat iar partea cu care sint in conflict pt mostenire mi a facut plingere penala si de aici restul judecarea pt evaziune fiscala care a fost in 2019 am hotarirea definitiva iar prejudiciul este de 2000de lei cu tot cu penalitati si accesori cei de la Anaf ,nu este o paguba materiala dar asa s au gindit sa ma treaca la evaziune in fine hotarirea este din 2019 mai exact si mi a dat doi ani cu suspendare din care a trecut mai bine de 1 an rreamintesc deasemenea nici nu am avut niciodata cazierul patat as dori sa stiu daca pot
Cere recurs in anululare s au rejudecarea pe motivul introduceri modificari la lege ce as putea face pt stergere din cazier multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu o intrebare referitoare la modificarile aduse ... Pandora12 Pandora12 Buna seara am si eu o Intrebare referitoare la modificarile aduse legi de evaziune fiscale si anume as vrea sa stiu daca de aplica si pt hotararile définitive ... (vezi toată discuția)
Cazier Pandora12 Pandora12 Buna ziua as dori sa stiu dupa cit timp se prescrie cazierul este curat (vezi toată discuția)
Buna ziua avind in vedere modificarile legii evaziunii fiscale ... casandram casandram Buna ziua avind in vedere modificarile legii evaziunii fiscale as dori sa stiu pt ca am o hotarire definitiva pt evaziune dupa legea veche unde mi a dat 2ani ... (vezi toată discuția)