avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara am si eu o Intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara am si eu o Intrebare referitoare la modificarile aduse ...

Buna seara am si eu o Intrebare referitoare la modificarile aduse legi de evaziune fiscale si anume as vrea sa stiu daca de aplica si pt hotararile définitive care sint in curs adica sa fiu mai explicita am fost acuzata de evaziune fiscala pt ça am inchiriat un apartament dar nu eu sotul meu care intre timp a decedat iar fosta sotie a sotului meu care sint in proces civil pt partaj succesoral ma acuzat de evaziune fiscala si asa am si dosar penal de evaziune si o hotarire as vrea sa stiu daca dupa modificarile aduse noii legii de modifica ceva adica se sterge pt ça este vb de un prejudiciu in jur de 2000de lei cu tot penalitati prejudiciu accesori si altele si mi a doi ani cu suspendare din care a trecut 1an si ceva as vrea sa stiu daca se modifica ceva s au se sterge tot ce este trecut in cazier daca fac recurs in anulare multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse ... casandram casandram Buna ziua am si eu on intrebare referitoare la modificarile aduse legii de evaziune fiscala as dori sa stiu daca se modifica ceva si pt cei care au au fost ... (vezi toată discuția)
Cazier Pandora12 Pandora12 Buna ziua as dori sa stiu dupa cit timp se prescrie cazierul este curat (vezi toată discuția)
Prescriere fapta de inselaciune Mioara.S Mioara.S In cazul in care administratorul unei firme incearca sa ma invinuiasca pe nedrept de evaziune fiscala pe mine, in calitate de angajat, eu pot aduce in favoarea ... (vezi toată discuția)