avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriere fapta de inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriere fapta de inselaciune

In cazul in care administratorul unei firme incearca sa ma invinuiasca pe nedrept de evaziune fiscala pe mine, in calitate de angajat, eu pot aduce in favoarea mea faptul ca administratorul a facut inchisoare pentru inselaciune sau evaziune, ceva de genul. A ispasit sentinta in alta tara si au trecut mai multi ani. Daca cumva fapta s-a prescris, se sterge din cazier sau se observa si se ia in calcul de catre organele de control?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:25, 14 Aprilie 2011
si ce relevanta are faptul ca persoana a facut sau nu inchisoare pe tema asta? :)
Si cum credeti dumneavoastra ca v-ar ajuta acest lucru? Nu exista nicio legatura intre acuzatiile aduse si o infractiune savarsita de acesta a carei pedeapsa a fost si executata.
Care ar fi relevanta faptului ca persoana care va reclama a executa anterior o pedeapsa ?
Cele doua situatii despre care faceti vorbire,nu nicio legatura una cu cealalta

Aceasta persoana a raspuns pentru fapta sa si a fost pedepsita.
Dvs,insa, daca ati savarsit infractiunea de evaziune fiscala si se va dovedi aceasta prin probatoriile administrate,veti raspunde ,la randul dvs,conform legii pentru savarsirea acestei infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier patat? alex1925 alex1925 ce inseamna \"ordonanta de scoatere de sub urmarire penala si aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ intrucat fapta nu prezinta gradul de pericol ... (vezi toată discuția)
Frauda in elvetia mariadany mariadany Ce pedeapsa se poate da unei persoane suspecte de frauda pe internet ,produsa unor cetateni elvetieni in urma unor inselaciuni cu vanzare de autoturisme.Frauda ... (vezi toată discuția)
Mandat de captura european anamaria20210 anamaria20210 Buna seara! Am si eu o problema pe care sper ca ma ajutati sa o inteleg. O ruda de-ale mele, are cateva dosare pe rol in Italia pentru clonari carti credit. ... (vezi toată discuția)