avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare adresa

Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Hofman86 , utilizator 18:49, 11 Octombrie 2019
Nu se intelege nimic din întrebarea dvs. Dacă așteptați un raspuns, va rugam sa fiti mai explicit in exprimare.
Soțul meu a depus o plângere împotriva unui proces verbal de contravenție în care i s-a suspendat permisul pe o perioadă de 30 zile la trecerea de pietoni. Si-a recuperat permisul și a plecat la muncă în străinătate, este sofer pe tir în europa. Problemă este că am primit acasă o adresa în care i se cere inca un exemplar din plângere. El a depus numai unul pentru că de la judecatorie nu i s-a spus nimic despre asta. Intrebarea mea este trebuie depusa o plangera idenyica cu prima sau poate sa redacteze alta? El este plecat din tara si ar putea sa trimita una prin mail dar nu mai stim " cuvant cu cuvant" ce a scris in prima. In cazul in care nu trimite aceasta plangere i cat timp trebuie sa predea permisul?

Cabinet Avocat a scris:

Nu se intelege nimic din întrebarea dvs. Dacă așteptați un raspuns, va rugam sa fiti mai explicit in exprimare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa arate o plangere contraventionala ? iuly. iuly. Buna ziua , am facut contestatie la procesul verbal in urma retinerii permisului de conducere la trecerea de pietoni , in procesul verbal politistul scria ca ... (vezi toată discuția)
Proces permis de conducere suspendat Didae Didae Buna ziua. Am si eu o problema. Anul trecut in septembrie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. ... (vezi toată discuția)
Amenda cu retinere permis 30 de zile pentru ”neacordarea prioritatii pietonilor” cristisavu cristisavu Astazi, veneam acasa pe Pantelimon circuland cu viteza regulamentara. In spatele meu la o distanta de vreo 300 de m mergea o masina de politie. Vazusem masina ... (vezi toată discuția)