avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ref costuri intretinere/ drepturi si obligatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ref costuri intretinere/ drepturi si obligatii proprietar/ Lege 196/2018

In baza carei prevederi legale am dreptul (ca si proprietar apartament bloc) de a primi informatiile referitoare la costurile de intretinere (respectiv detaliile pentru notele de plata lunare), fara a fi prezenta fizic la sediul Asociatiei? Si in ce conditii? Precizez ca ma refer la informatiile din ultimele 24 luni solicitate retroactiv (nu cele afisate pe luna in curs); Multumesc!!
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
, utilizator
Cel mai recent răspuns: , utilizator 16:47, 14 Octombrie 2019
Putin mai sus ynocentta a postat un extras din legea 196/2018. Citi cu atentie. Aveti acolo raspunsurile la intrebarile dvs.
Multumesc :))
Multumesc mult! Am lasat un contact(vecina) care nu a functionat performant, astfel incat incerc acum solutionari diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati intretinere calculate pe 10 ani vorvo vorvo Buna seara, De vreun an am regasit in listele de intretinere o suma calculata cu titlu de penalitati incepand din 2007. Suma este maricica ... si reprezinta ... (vezi toată discuția)
Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatie poprietari ADNgraphic ADNgraphic 1. Este obligata prin lege administratia blocului sa afiseze informatiile privind blocul (cand se tine adunarea generala) la avizier sau se pot transmite ... (vezi toată discuția)