avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata daune
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata daune

Buna ziua, un prieten a condus fara permis cauzand un accident cu moto si fugind se la locul faptei.( auto era inmatriculat pe numele lui cu acte valabile) A fost judecat si condamnat la 2 ani cu suspendare si munca in folosul comunitatii. De la probabtiune i s-a spus ca pana la sfarsitul perioadei va trebui sa achite taxele de spitalizare ale motociclistului (6 zile), daune materiale ( motocicleta avariata) daune morale si cheltuieli de judecata. O suma destul de mare. I s-a spus ca daca nu plateste in aceasta perioada va trebui sa execute ultimele 3 luni din cei 2 ani. El intentioneaza sa plateasca esalonat ,ce risca in ca contrar in imposibilitatea de plata?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
Ionut_Gabriel, utilizator

Alte discuții în legătură

Daune morale Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua, un prieten a condus fara permis cauzand un accident cu moto si fugind se la locul faptei. A fost judecat si condamnat la 2 ani cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
Accident cu o motocicleta! massiccio massiccio As avea si eu nevoie de ajutor daca se poate! Luna trecuta am fost implicat intr-un accident cu o motocicleta. Eu am fost cel vinovat de producerea acestui ... (vezi toată discuția)
De la un accident rutier la santaj. ce sa fac? Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana , conducand un logan a iesit de pe o strada secundara , in timp ce se asigura , un motociclist a intrat in ... (vezi toată discuția)