avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Îndreptare eroare materială sentință civilă. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Îndreptare eroare materială sentință civilă. Când e definitivă sentința?

Buna ziua,
As dori să aflu de la dumneavoastră următoarele:1. După primire comunicare încheiere-îndreptare eroare materială la o sentința civilă (privind partajul bunurilor comune după divorț) urmeză să primesc de la instanță aceiași sentință corectată (cu erorile materiale îndreptate)?
2. Cu sentința civilă cu erori și cu comunicarea îndreptării erorilor materiale mă pot prezenta la OCPI pentru modificări în cartea funciară a imobilului?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Gresit numele in carte funciara ili47 ili47 Buna ziua ,acum am observat ca numele meu este gresit scris in cartea funciara ,lipseste ultima litera .Terenul respectiv ,am primit prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara de informare eronat TTina TTina Buna ziua ! As dori sa imi spuneti daca constituie fapta penala emiterea unui extras de carte funciara pentru informare in care suprafata apartamentului ... (vezi toată discuția)