avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... STB date personale operator mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

STB date personale operator mobil

Am fost prins de controlorii STB cu un SMS trimis in timpul unui control.
Nu am avut builetin să mă legitimez, drept urmare am fost amenințat cu amendă de 1500 ron(500 amenda + 1000 refuzul de a mă legitima), iar că datele mele personale(CNP etc) vor fi preluate de la operatorul mobil de unde am trimis SMSul (Digi). Este legal să facă acest lucru. Dacă da, poate fi cumva contestată amenda, sau există un mod de a mă proteja de situația acutală?

Mulțumesc :)
Cel mai recent răspuns: CristiDec , utilizator 11:44, 11 Octombrie 2019
Aveti abonament la acel operator de telefonie?
Daca da, puteti intreba la dumnealor daca exista un asemenea protocol semnat de dumnealor cu STB si, daca da, in ce baza a fost semnat...
Am fost la Digi, din păcate nici doamele nu au știut să-mi răspundă la întrebare.
P.S. Da, am abonament la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlorii au acces la informatiile personale ale pasagerilor? DianaM2022 DianaM2022 Buna ziua! Am o nedumerire: am fost amendata de controlori pentru ca am dat sms-ul prea tarziu si codul primit era invalid. Mi-au spus ca pot plati amenda de ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Amenda stb sms, camere Ionut235 Ionut235 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o situatie pe STB. De cativa ani nu mai circul regulat cu stb (am schimbat pe metrou) si nu mai am abonament ... (vezi toată discuția)