avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interdicție prin sentință
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Interdicție prin sentință

În urma unei sentințe definitive, am primit ca și pedeapsă complementară, în baza Art.66 alin.1 lit.a, b și g, interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat (asta mă interesează pe mine). Asta deși nu am lucrat niciodată la stat și nimeni din dosar nu are legătură cu statul, nici infracțiunea nu a implicat vreo instituție a statului.

Întrebarea este: mă pot angaja la o instituție a statului sau nu? Dacă da, pot ocupa un post de conducere sau nu?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:35, 13 Octombrie 2019
Nu puteți, după cum sună sentința. Iar asta câtă vreme există interdicția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum va înceta contractul de munca ? oanaportar oanaportar Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns : - un condamnat cu închisoare pentru delapidare și alte masuri complementare, al cărui Contract de munca i-a ... (vezi toată discuția)
Ce sentinta e pana la urma? rezultatul final? mihaelacl mihaelacl Complet: P06-sup Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În temeiul dispoziţiilor art. 396 al.6 rap.la art.16 al.1 lit.e Cod Proc.Penală, cu referire la ... (vezi toată discuția)
Legalitate anulare permis de conducere bestflorin bestflorin Am avut un accident de circulatie in urma caruia am fost condamnat la 1 an cu suspendare.Ca pedeapsa accesorie am primit interzicerea dreptului de a conduce ... (vezi toată discuția)