avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda

Deci prima data, eu am 14 ani. Azi la scoala nu am avut prima ora deci eu si prieteni mei ne-am dus McDonald's sa mancam ceva si dupa din gluma si plictiseala ne-am luat cate un Strongbow. Deci le-am baut si dupa le am aruncat la gunoi frumos. Am mai stat la vorba un pic si dupa am inceput sa ne ducem spre scoala. In timp ce mergeam ascultam si muzica (nu tare, doar normel) La un moment dat apara o masina de politie. Ne spune sa venim la ei. Cobor din masina si incep sa vorbeasca cu noi. Ne au intrebat la ce scoala suntem si daca chiulim. I am zis ca nu. Si dupa ne a zis ca "au vazut pe ceva camere" ca noi aruncam ceva sticle violent in tomberon. I am zis ca nu e adevarat si unu dintre politisti (erau 3) a inceput sa fie agresiv. Ne au luat numele, data nasterii si ne au facut poza. Ne a intrebat ce am baut si unu din colegii mei a marturisit ca "cidru". Doi dintre politisti au inceput sa rade dar al treila a ramas agresiv. Ne a zis ca o sa ne dea amenda pentru consumarea bauturilor alcolice in spati publice... Si pentru tulburarea linistii publice. Eu sunt de acord cu prima amenda dar pentru tulburare nu prea. Dupa ne a zis ca o sa vina amenzile acasa si au plecat. As avea cateva intrebari : 1 In cat timp vine amenda 2 e posibil ca doar ne au speriat si atat. (scuze ca am pus intrebarea intr o categorie care cred ca nu e corecta.) Mersi!

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva vecinului edymanuel2000 edymanuel2000 am urmatoare situatie : eu stau la curte intr-un imobil (doar parter) si vecina mea are un P+2E si la nici 2 metri de curtea mea si-a facut 2 balcoane ( ... (vezi toată discuția)
Persoana agresata grav de 3 persoane ZeroDoi ZeroDoi Buna Seara, vreau sa va prezint un caz si sa imi spuneti ce parere aveti si cum credeti ca o sa se termine acest caz.( cine o sa castige defapt ). Persoana ... (vezi toată discuția)