avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal vatamare corporală din culpă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal vatamare corporală din culpă

Buna ziua. Sora mea a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț.Este începatoare. În masina erau 6 persoane. 4 adulți și 2 copii. În afară de ea si pasagerul din dreapta, nimeni nu a purtat centura.Un copil a avut fractura de femur ,iar celălalt plagă la cap și un alt pasager acuza dureri in piept. Copiii au fost spitalizati 2 zile, respectiv 1 zi,iar celălalt pasager a plecat acasă în aceeași zi. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Unul dintre copii este al ei(ea este divorțata, dar tatăl i-a cedat tutela ).Ce se poate intampla in urma acestui dosar penal?poate tatăl copilului sa ii ia tutela?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:40, 11 Octombrie 2019
Nu este suficient acest accident rutier ca sa ia tutela tatal.
Este posibil sa ajunga sa raspunda penal.
Acum are dosar penal si nu mai are drept de a conduce, astfel ca...tatal nu se poate lega de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vatamare corporala grava din culpa sackzitul sackzitul Buna ziua, Acum 10zile am facut un accident rutier (in masina eram eu, sofer, si doi prieteni de ai mei, pasageri), am iesit de pe drum, si m-am rasturnat, ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie ianis_cr ianis_cr Buna ziua ! V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii daca se poate. Acum 5 luni am fost victima unui accident de circulatie iar lucrurile stau in felul ... (vezi toată discuția)