avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie de întreținere, tatăl în italia
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie de întreținere, tatăl în italia

dacă se cunoaște doar tara în care este și nu locul de munca, dacă muncește sau nu cum se procedează? Cazul meu, exista o hotărâre de divorț, unde se impune plata pensiei de întreținere pentru doi minori în cuantum de 33% din venitul realizat. Tatăl copiilor, plătește în continuare, 33% la nivelul salariului minim pe economie din România, bănuiesc ca dacă nu ar avea un loc de munca nici aici nici în alta tara, asta nu l ar absolvi de la plata pensiei. Asa ca, în condițiile în care el locuiește în alta tara, și muncește sau nu cu sau fără forme legale, este asta un motiv ca pensia sa fie calculata la nivelul a 33% din tara în care locuiește în prezent si dacă da, sunt îndreptățită sa cer retroactiv de la momentul șederii în alta tara decât ro? Cum se procedează, cui ma adresez, ce acte am nevoie?

Alte discuții în legătură

Cum se poate obține pensia de întreținere pentru minori, și ce procent din veniturile tatălui se acordă pentru doi copii? Florin111 Florin111 O prietena are urmatoarea situatie : are doi copii minori cu cineva cu care n-a fost casatorita doar a concubinat cu el ,iar copiii sunt recunoscuti de tata. ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si pensia alimentara mihamiha14 mihamiha14 Buna ziua! Un prieten de-al meu este in divort cu sotia,au si un copil minor impreuna. El are o societate pe persoana fizica in Olanda(nu are contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dany3377 dany3377 Buna ziua! Cumnata mea a divortat acum 9 ani de fostul sot. Impreuna au un copil de 10 ani. Divortul a fost facut legal la notar si in urma acestuia s-au ... (vezi toată discuția)