avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de prestari serivicii imobiliare neclar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de prestari serivicii imobiliare neclar

Buna seara! Am semnat un contract de prestari imobiliare (ctr de vizionare) cu o agentie imobiliara. Termenii acestuia sunt insa foarte neclari si as avea nevoie de o lamurire. Eu am mers la vizionare pentru a INCHIRIA un spatiu de birouri. Agentul a specificact insa, la obiectul contractului "intermedierea CUMPARARII unui imobil". La durata contractului este insa specificat "pana la data semnarii contractului de inchiriere a imobilului". Este ok o astfel de neconcordanta? De fapt, intrebarea mea este urmatoarea. Daca iau legatura direct cu proprietarul si semnam un contract de inchiriere intre acesta si firma mea, pot fi data in judecata de catre agentie in baza unui contract redactat gresit? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de contract de intermediere cumparare artstma artstma Buna ziua, am si eu o intrebare legata de titlul subiectului, insa inainte sa va povestesc putin cum am ajuns aici. Acu 2 luni am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Recuperare comision abc_anitza abc_anitza Buna ziua. Lucrez la o agentie imobiliara. Vreau sa va intreb, daca am incheiat cu un client un contract de intermediere in vederea cumparari unui imobil, si ... (vezi toată discuția)
Cred că am semnat un fals contract de vizionare. ce șanse avem să ne recuperăm comisionul plătit? Gabriel Anton Gabriel Anton Salutare tuturor! Încerc sa prezint pe scurt o problema. Pe data de 15.09.2017 am găsit un apartament pentru închiriere la prețul de 280 de euro. Acel ... (vezi toată discuția)