avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis conducere

Buna seara
Băiatul meu a dat astăzi examen pentru obținerea permisului de conducere cat A pe care l-a promovat. Are deja și categoriile A1-Am și B-b1. I-a fost oprit permisul in vederea eliberării unuia nou fara sa i se dea o dovada. Are doar formularul eliberat de poliție la susținerea probei la sala și treseu unde este menționat faptul că a promovat examenul. Până primește fizic permisul (prin posta) el are voie să conducă? Daca este oprit în trafic ce trebuie sa zică sau sa facă, este o lege în acest sens?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:40, 11 Octombrie 2019
Nu poate conduce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis sky_yo_sky sky_yo_sky buna ziua si o intrebare legata de sustinerea examenului auto la sala ,daca eu am avut toate categoriile B,C,E,D pot sa le sustin pe toate in aceiasi zi daca ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere categoria tr sand3l sand3l Detin permis de conducere categoriile AM A1 A2 A B1 B C1 C D1 D BE C1E CE D1E DE Tb. Intrebarea mea este: trebuia sa am trecuta in permis si categoria Tr, sau ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - probleme de redobandire banica_24 banica_24 Buna ziua, in urma cu un an mi-a fost anulat permisul de conducere categoriile A, B, C pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice prin sentinta ... (vezi toată discuția)