avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie INTRUM ROMANIA
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie INTRUM ROMANIA

Am mai pus o intrebare in legatura cu abonamentul meu la Orange cesionat la Intrum Romania si tin sa mai specific ca in somatie scrie asa: In temeiul art 1015 Cod procedura civila in 15 zile de la primire sa a chit suma de 2.909 roni .
In cazul in care nu achit se poate demara procedura juridica de recuperare a creantelor si executarea silita : proprire, bunuri mobiliare si imobiliare!
Am platit un an abonamentul , dar dupa un an nu am mai putut fiind in pensie de boala, pensia fiind acum de 704 roni ! Nu am proprietate personala, locuiesc la fiica mea eu fiind divortata! Masina fiicei mele e pe numele meu, eu am 54 ani si nu am permis! Abonamentul era de 11,6 euro pe luna! Mi-au taiat abonamentul imediat si nu am avut alte costuri! S-a intamplat in 2017. Suma e enorma pt mine, nu pot plati, abia ma descurc cu rețetele si tratamentele! Intrebarea e: pot sa imi ia din pensie sau mașina fiicei mele care e pe numele meu?
Sunt foarte stresata , nu stiu cum sa rezolv! Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Darina22 , utilizator 14:16, 18 Octombrie 2019
Va multumesc frumos pentru raspuns, ma ajuta mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data-n judecata de intrum incognitoooo incognitoooo Buna ziua, în aprilie 2019 s-ar fi împlinit 3 ani de cand am plătit ultima dată cele 3 abonamente la o companie de telefonie mobila. Bineinteles cei de la ... (vezi toată discuția)
Somatie guest00 guest00 Buna ziua, va deranjez cu un sfat daca imi permiteti. Am o cunostina care a primit aproximativ acum trei saptamani o somatie din partea unui birou executor ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie aledical aledical Buna ziua daca ma ajuta cineva cu un sfat; am un abonament la o firma de telefonie mobila in februarie aveam o suma mica restanta am platit suma plus ... (vezi toată discuția)